476,00 

JOJOBOVÝ nosný olej 118ml Plant Therapy

Masážní nosné olejeMasážní oleje

účinky-esenciálneho-oleja přírodní jojobový nosný olej
účinky-esenciálneho-oleja výborný na masáže a do přírodní kosmetiky
účinky-esenciálneho-oleja ke zklidnění začervenané a popraskané pokožky
účinky-esenciálneho-oleja bohatý na vitamíny B, E a různé typy zdravých kyselin
účinky-esenciálneho-oleja na lupy, podpora růstu vlasů, čištění pleti
účinky-esenciálneho-olejaantibakteriální a anti-fungicidní účinek
účinky-esenciálneho-oleja nosič esenciálního oleje na pokožku těla
účinky-esenciálneho-oleja KidSafe: ano (vhodný pro děti, dospělé)
účinky-esenciálneho-oleja certifikovaný produkt (GC/MS test)

9 skladem

- +

Popis

Co je jojobový nosný olej?

Jojoba NE je GMO (Genetický modifikovaný) a proto patří mezi naše oblíbené základní nosné oleje. Jojoba se však mylně považuje za olej, je to spíše tekutý vosk. Jojobový olej se velmi podobá přirozenému mazu (oleji) naší vlastní pokožky. Jojobový nosný olej je bohatý na vitamin E. Má příznivé účinky při podrážděné a zarudlé pokožky po dlouhém vystavení se slunci. Tento nosný olej je velmi oblíbený mezi ženami, které jej používají k vyhlazení vrásek a jemných linek pod očima. Tento typ nosného oleje je vhodný pro mastnou pokožku. Jeho pozitivní účinky jsou mimořádně účinné při kombinaci se 100% přírodním esenciálním olejem Plant Therapy. Jojobový nosný olej je jeden z nejstabilnějších olejů, protože má téměř neurčitou trvanlivost. Za chladných podmínek může být zakalený a hustý, ale po zahřátí se vrátí do původního stavu. Skladování oleje v chladničce není nutné. Jojobový nosný olej (lat. Simmondsia chinensis) se vyrábí lisováním za studena z rostliny jojoba a má příjemnou a jemnou vůni. Je to bezpečný olej pro děti a velmi často využívaný v moderní aromaterapii pro lokální aplikaci esenciálního oleje. Používá se také jako součást přírodních krémů, balzámů na rty, pleťových vodách či tělových máslech.

jojobový nosný olej
Jojobový olej Plant Therapy
účinky jojobového oleje
jojoba

Účinky nosného jojobového oleje (Simmondsia chinensis)

  • bohatý na vitamín E, B
  • na podrážděnou a zarudlou pokožku
  • na různé nečistoty pleti – při kožních onemocněních jako akné, ekzém, vyrážky a pigmentové skvrny
  • vhodné používat pro mastnou pokožku obličeje
  • na výrobu přírodní kosmetiky – krémy, balzámy na rty, pleťové vody, tělová másla a jiné
  • je známý tím, že má chemické složení, které se velmi podobá kožnímu mazu, který se nachází v lidské kůži
  • využíván ke zvlhčení, čištění a kontrole produkce oleje v pokožce a vlasech
  • zlepšuje vzhled a pocit pokožky a vlasů, zklidňuje podráždění a snižuje výskyt pigmentových skvrn
  • mezi hlavní chemické složky jojobového oleje patří – kyselina gadoelová, kyselina eruková, kyselina olejová, kyselina palmitová a komplex složek vitamínu B
  • zabraňuje růstu škodlivých bakterií na pokožce
  • má omlazující účinek na kůži
  • jojoba má antibakteriální a anti-fungicidní účinky
  • vhodné při problémech s lupy a podporu růstu vlasů
  • jojobový nosný olej se nachází v mnoha kosmetických výrobků
  • při lokálním použití působí jojobový olej jako nekomedogenní, rychle se vstřebávající, ale dlouhotrvající změkčovadlo, které jemně hydratuje, zklidňuje, vyživuje a zjemňuje pokožku bez zanechání mastných zbytků
  • čistí pokožku, aby se zabránilo růstu škodlivých bakterií a podpořil růst nové pokožky, která je jasná, vyčištěná, zdravá a pružná
  • díky chemickému složení, které se velmi podobá kožnímu mazu nacházejícímu se v lidské kůži, je jojobový olej pokožkou snadno přijímán a snášen
  • jojobový olej dokáže vyvážit produkci kožního mazu, aby se snížily účinky akné odstraněním přebytečného přirozeného mazu v pórech
  • vytváří hydratační a ochrannou bariéru na pokožce, chrání ji před drsnými účinky přírodních živlů
  • jojobový olej, který se používá na nehty, posiluje a hydratuje nehtovou kůžičku a zároveň zabraňuje tvorbě infekcí na nehtovém lůžku
  • jojobový nosný olej, který se používá ve vlasech, dokáže omladit a podpořit jejich růst
  • pomáhá snižovat mastnotu pokožky hlavy regulací tvorby kožního mazu
  • vlasy, které jsou suché a krepovité, mohou těžit z kondicionačních vlastností jojobového oleje, protože díky nim jsou vlasy lépe upravitelné a bez uzlů
  • když se jojobový olej nanese na vlhké vlasy, obalí vlasový stvol tekutým voskem a zabrání jejich vysychání tím, že uzavře vlhkost
  • antibakteriální a protiplísňové vlastnosti jojobového oleje odstraňují lupy a opravují jakékoli poškození, jako jsou zlomeniny, a zanechávají na pokožce hlavy chladivý pocit
  • tento celkový posilující účinek na vlasy povzbuzuje je k rychlejšímu zdravějšímu růstu, takže vypadají hustěji a lesklěji
  • antiseptické a dezinfekční vlastnosti jojobového oleje, který se používá v medicíně, mohou eliminovat škodlivé bakterie na pokožce
  • zároveň zklidňuje záněty, rány, svědění, suchost a zarudnutí způsobené kožními onemocněními, jako jsou odírání, popraskání, popáleniny, ekzémy, plísňové infekce a psoriáza
  • na pleti se sklonem k akné funguje jako hloubkový čistící prostředek, který svými protizánětlivými vlastnostmi čistí ucpané póry a zklidňuje podrážděnou pokožku

Jak používat jojobový nosný olej?

Jojobový nosný olej je jednoduchý na použití. Máte 2 možnosti použití:

1.) přímo na pokožku těla pro účely zvlhčení a hydratace kůže

2.) použít jako nosič 100% přírodního esenciálního oleje Plant Therapy pomocí, kterého přenesete terapeutické a léčivé účinky esenciálního oleje na pokožku těla. Taková směs se následně dostane skrz pokožku těla do krevního oběhu a následně do celého těla. Podle typu pokožky těla a esenciálního oleje doporučujeme ředit na % směs dle tabulky níže. Směs esenciálního a nosného oleje je tedy ideálním prostředkem pro celotělovou masáž nebo aplikaci na problematické bolavé místo. Masáž a tedy lokální aplikace, je po aroma difuzéru, druhá nejčastější forma využívání aromaterapie ve prospěch našeho těla. Masáží dokážete poskytnout svému tělu dostatečný relax a uvolnění i výživné látky, které nosné oleje jednoznačně obsahují. Nosné oleje používají také profesionální maséři a fyzioterapeuti, kteří je mají rádi pro jejich přírodní složení a velmi rychle a snadno vstřebávané složky do pokožky těla.

Recept na jojobovou roll on směs s esenciálním olejem Kadidlo

Jojobový nosný olej můžete ředit jakýmkoli esenciálním olejem Plant Therapy. Můžete si pořídit hotovou roll on směs nebo si můžete vytvořit svoji vlastní pomocí roll on aplikátoru, nosného a esenciálního oleje.

  • 10 kapek 100% přírodního esenciálního oleje Kadidlo Serrata
  • 1 ks prázdný roll on aplikátor se stříbrnou kuličkou a jantarovým sklem
  • 10 ml nosného jojobového oleje

Zředěnou směs v roll on aplikátoru protřepejte, uzavřete a můžete vzít s sebou kamkoli na cesty. Takto připravená kadidlová roll on směs je vhodná pro kožní problémy s akné, ekzémem, či potírání na hrdlo při zaníceném a bolavém hrdle během chřipky a angíny.

Přidej hodnocení product

Dodatečné informace

Objem

118 ml

Všeobecně

Jednosložkové

Podle bolesti

Bolest svalů

Podle účinků

Anti-aging, Antibakteriální, Dermatitidní, Dezinfekční, Hydratující

Podle použití

Osobní hygiena, Relax a meditace, Sauna a wellness, Výroba kolínské, Výroba parfému

Kožní onemocnění

Akné, Ekzém, Lupy, Pigmentové skvrny, Plíseň, Psoriáza, Vyrážky

Zdravotní problémy

Bakterie, viry a infekce

Zatím nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “JOJOBOVÝ nosný olej 118ml Plant Therapy”

Your email address will not be published.

Mohlo by se vám líbit